Reviews

Reviews vitaal ondernemen

Philips Healthclub

Hannes heeft afgelopen jaar het HealthclubInCompany-team ontzettend verblijd met zijn komst! Hij heeft de aansturing en het projectmanagement van de Philips Healthclub in Drachten op zich genomen. En dat doet hij goed! Naast het aansturen van de trainers van de Healthclub, het contact onderhouden met de klant (Philips), neemt hij ook alle fitchecks met de deelnemers af en geeft hij de Bootcamp –en Crosstraining-lessen bij deze locatie.

Wij kunnen met een gerust hart Hannes onze locatie in Drachten laten draaien en kunnen dan ook  met recht zeggen bijzonder blij te zijn met deze ontzettende aanwinst!!

Sportieve groeten,

Jelle Rietveld namens HealthclubInCompany

Luimstra B.V. en Athleta Projecten vinden elkaar in Vitaliteit!

Luimstra BV uit Surhuizum doet onder andere aan loonwerk, transport en grondverzet. De medewerkers maken lange dagen, hebben drukke schema’s en krijgen in verhouding weinig beweging. Het risico op gezondheidsklachten op langere termijn liggen op de loer.
Luimstra BV is daarom met Athleta Projecten project begonnen aan het project ‘Vitaal Ondernemen’ Iedereen krijgt coaching op het gebied van Gezonde Leefstijl en Vitaliteit. Met hoogwaardige meetapparatuur krijgen medewerkers een vitaliteitsmeting met de Check Medical Sport en worden ze gemeten op spiermassa, vochtbalans. Aansluitend worden workshops en trainingen op locatie gegeven.
Luimstra doet dat niet alleen omdat ze het ziekteverzuim graag laag houdt. Ze wil dat collega’s ook op de langere termijn gezond blijven, genoeg energie hebben om na hun lange dagen nog actief te zijn en leuke dingen te doen met het gezin. Een juiste balans in leefstijl en gezondheid van mensen heeft voor iedereen veel voordelen. Investeer net als Luimstra ook in Vitaliteit. 

Bert en Alida Luimstra

Reviews Personal Coaching

Lisbeth Harteveld:

Als ik aan hannes denk, denk ik aan een ‘win-win’ situatie.
Ik heb hannes ooit benaderd om de uitdaging aan te gaan om weer fit en actief te worden.
In eerste instantie was ik sceptisch. zal het klikken? Zal hij mij op het niveau krijgen waar ik naar toe wilde?
Ik kwam uit een moeilijke situatie en moest weer helemaal opnieuw beginnen qua conditie.
langzaam aan voltrokken de trainingen en tijdens die trainingen kwamen bij mij ook veel emoties naar boven. soms had ik geen puf om te hardlopen maar hannes wist mij altijd te motiveren om mij van de bank af te trekken.
Naast het opbouwen van conditie kon ik ook mijn ei kwijt. Mijn woede en emotie, het maakte niet uit. Hannes bood naast de training ook een luisterend oor en gaf daar waar nodig adviezen over dergelijke zaken.
Ondanks de professionele begeleiding leerde ik Hannes te vertrouwen en ben mede dankzij hem uit een deel van een diep dal geklommen.

Door omstandigheden moest de training gestopt worden maar ik kan iedereen aanraden om door Hannes gecoacht te worden. Individueel of in groepsverband. het maakt niet uit hoe je er uit ziet of dat je een gebrek hebt. Hannes past zich aan aan jou niveau. En dat was precies wat ik nodig had.

Bedankt Hannes voor je inzet en bemoediging.

Ik hoop tot ziens! En heel veel succes in je verdere loopbaan. je bent zeer geschikt als mentor en coach!

Fokje Ritsma:

De afgelopen maanden ben ik bewust op zoek naar een actieve en energieke leefstijl en daarbij heb ik ondersteuning gezocht. Die ondersteuning heb ik gevonden bij Hannes. Samen hebben we in twee fases gewerkt aan mijn ambitie om mij fitter en energieker te voelen in het dagelijks leven. Ik wilde niet gaan sporten of zwaar gaan trainen, omdat die aanpak niet bij mij past. Een stapsgewijze verandering van mijn levensstijl met kleine aanpassingen is voor mij beter vol te houden en meer vanzelfsprekend.

De eerste fase duurde 3 maanden. Tijdens een intake gesprek hebben we mijn ambitie om mij energieker, vitaler en leniger te voelen, vertaald naar doelen. Hannes heeft mij adviezen gegeven om voldoende beweging in te bouwen in mijn dagritme. Bewegen moest natuurlijk en vanzelfsprekend worden. Vervolgens hadden we maandelijks contact over de voortgang van het traject. Met Hannes als coach op afstand, was het heerlijk om te voelen hoe snel ik vooruit ging, zonder het gevoel te hebben dat ik aan het trainen of aan het sporten was.

Na afloop van deze drie maanden had ik mijn doel om mij fitter en energieker te voelen bereikt en was ik klaar voor de volgende fase. Het doel was om met een wekelijkse training van een uur in de buitenlucht, de conditie verder te verbeteren. Dit onder directe begeleiding van Hannes. Ook deze aanpak heeft mij heel erg goed gedaan. Ik merkte wekelijks de vooruitgang in mijn conditie, terwijl ik tijdens het loopuurtje echt niet het gevoel had dat ik zwaar aan het trainen was. Hannes begeleidde mij met leuke afwisselende loopoefeningen, waarbij ik stap voor stap mijn grenzen verlegde. Ik vond het prima om me daarbij te laten leiden voor Hannes. Hij zorgt voor maatwerk en afwisseling.