Over Athleta Projecten

Athleta Projecten uw partner op weg naar Vitaliteit!

Athleta betekent: ‘Sportief’. Sportief komt voort uit het woord Sport en geeft de visie weer die Athleta Projecten heeft. In sport draait alles om samenwerken, presteren en besluitvaardigheid en effectiviteit. Sport staat daarbij voor kwaliteit en resultaat van de acties. Sportief zegt iets over de aanpak die daar bij hoort. Een aanpak die versterkend werkt, waarbij rekening wordt gehouden met anderen. Een omgang die je verder helpt naar vitaliteit en gezondheid. Athleta onderhoud een sportieve relatie met haar opdrachtgevers.

Voor iedereen een lang gezond, energiek, positief en productief leven.

Athleta is deskundig op het gebied van vitaliteit. Met een respectvolle en behulpzame benadering dragen wij bij aan de vitaliteit van personen en bedrijven. Dat gebeurd door signalering, persoonlijke vitaliteitsbegeleiding, samenwerking en doorverwijzing. Athleta Projecten is uw professionele partner op weg naar Vitaliteit, voor u of uw doelgroep.

Hoe doen we dat?

Lifestyle coaching, Personal Coaching

Athleta Projecten helpt u, uw doelgroep of medewerkers ook individueel op hun weg naar een gezonde(re) leefstijl. Heeft u fysieke klachten die uw dagelijks leven frustreren door ziekte, lichamelijk of zelfs psychisch ongemak? Met een weloverwogen en op maat Lifestyleprogramma kunt u, uw doelgroep of medewerkers toewerken naar een structureel, gezondere leefstijl met alle voordelen die daarbij horen.

Vitaal Ondernemen

Een gezonde leefstijl voor ondernemers en zelfstandige professionals!

Voor ondernemers (van bedrijven of zelfstandig ondernemers)  is een Gezonde Leefstijl  van grote waarde. Van genoeg beweging en gezonde voeding wordt je fitter in de breedste zin van het woord. Het betekent dat je als ondernemer effectiever, scherper bent en een gezonde uitstraling hebt. Bedrijfsmatig heeft een Gezonde Leefstijl een positief effect op ziekteverzuim en eventueel herstel. Toch krijg het onderwerp “Gezonde Leefstijl” vaak niet de verdiende aandacht. Mocht ziekteverzuim en algemene fitheid voor u of uw bedrijf een item zijn, dan kan Athleta Projecten met u aan de slag.

Projectmanagement, interim-management en beleidsmatige ondersteuning

Athleta heeft ruime ervaring met projectmanagement en advisering op het gebied van Sport- en Gezondheid. Op beleidsmatig, coördinerend en uitvoerend niveau heeft Athleta Projecten veel te bieden. De kracht ligt in het organiseren en vertalen van strategisch beleid naar projectplannen en uitvoeringsplannen. Athleta kan u ondersteunen bij beleidsmatige keuzes. Athleta heeft de kennis en de kunde om doelen vanuit de opdrachtgever te verbinden met de belangen van organisaties en mensen die van belang zijn voor succes. Zo ontstaan de concrete doelen en plannen. Het grote voordeel dat Athleta biedt is de praktische uitvoer van uw projecten. Door een sportieve werkwijze met een open en directe communicatie, realiseert Athleta draagvlak en enthousiasme voor uw plannen.