Vitaliteitscheck

Wat is uw fysieke, mentale en emotionele balans?

Beseft u de waarde van vitaliteit en een gezond lichaam, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wellicht heeft u van alles geprobeerd, maar heeft tot dusver niets geholpen.

De vitaliteitscheck van Athleta Projecten Drachten geeft u inzicht in uw fysieke, mentale en emotionele balans. Met de meting en aansluitende adviezen heeft u een uitstekend beginpunt om te werken aan uw vitaliteit. Bent u al een tijd bezig? Als controlemeting geeft de meting een beeld van uw vorderingen van de afgelopen tijd en ontvangt u aanbevelingen en toevoegingen.

De check is het startpunt voor alle dienstverlening van Athleta Projecten. Mocht u naar aanleiding van de check een persoonlijk leefstijl programma wensen, dan kunt u ook bij Athleta Projecten in Drachten terecht.

Hoe werkt het?

De check zelf bestaat uit 8 minuten stil zitten en werkt met electroden. De elektrische parameters in uw lichaam worden gemeten (van top tot teen). Als waarden afwijken van de norm, worden deze waarden gekoppeld aan het (dis)functioneren van spieren, organen of lichamelijke, mentale en emotionele processen. U probeert het dus echt op een andere manier, zonder overhaaste conclusies.

Na de meting volgt een consult. U krijgt praktische tips over uw gezondheid en vitaliteit.

De check geeft informatie over:

  • De staat en de werking van de spieren, gewrichten en organen. Doen ze hun werk? Welke (lichamelijke) problemen speler er?
  • De energiereserves in het lichaam en de mogelijkheid om die energie te gebruiken
  • De mate van verzuring in je lichaam. Hoe kun je deze verzuring aanpakken?
  • Hoe makkelijk verteert het lichaam koolhydraten, eiwitten en vetten (belangrijk als je wilt afvallen of aankomen)
  • Welke spieren presteren zwak en hoe kun je ze het beste trainen?
  • Welke invloeden van buiten hebben een negatieve reactie op welke organen?

De meting geeft een goed beeld van je vitale toestand en geeft aan wat je kunt doen om deze te verbeteren.

Contact

Meer informatie of afspraak maken? Vul onderstaand contactformulier in.