Personal Coaching

Gelooft u in de waarde van vitaliteit?

Athleta Projecten gelooft in de waarde van een gezond en vitaal leven!

Iedereen wil zich gezond, energiek en gelukkig voelen. Toch worstelen veel mensen hiermee. Overgewicht en obesitas behoren tot de belangrijkste volksgezondheidsproblemen van dit moment. Vaak wordt er geprobeerd af te vallen met een dieet of via de sportschool. En dat is nu juist waar het probleem zit. Het is een aanpak die vaak niet langdurig werkt!!!! Veel mensen geloven dat gezondheid en vitaliteit alleen bereikbaar is met veel sporten, dieet en gezonde voeding. Dat is onterecht!

Meer informatie aanvragen? Klik hier.

Vitaliteit is een leefstijl

Je hoeft geen sportfanaat te zijn! Vitaliteit is een leefstijl. Een basis om gezond te blijven, energiek te zijn. Het is een mix van voldoende beweging, gezonde voeding voldoende rust en slaap, niet roken en geen alcohol.

Het belang van ‘Vitaliteit’ is wetenschappelijk bewezen en heeft veel voordelen in het dagelijks leven. Je bent energiek en productief. Je presteert beter. Een gezonde leefstijl verminderd bovendien de kans op bepaalde levensbedreigende en chronische ziekten. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld beter concentreren en halen (ondanks de tijd die bewegen kost) betere resultaten op school.

Gezondheid en vitaliteit is voor iedereen anders. Bent u of uw naaste  op zoek naar een gezonde of vitale boost, maar lukt het niet om die start te maken. Athleta gaat met u de uitdaging aan.

Waarom Athleta?

Wij geloven niet in ‘even’ hard werken in de sportschool of een streng dieet volgen. Gezond leven is in onze ogen een leefstijl, een overtuiging! Niet voor een week, of enkele maanden maar voor de rest van je leven. Een een duurzame aanpak die u veel dagelijkse voordelen gaat opleveren.

Athleta gelooft dat u in staat bent uw leefstijl aan te passen met een planmatige en praktische werkwijze met als basis uw karakter, dagelijks ritme en behoeften. U bent het startpunt en Athleta stemt daar de aanpak op af en levert maatwerk op het gebied van voeding, beweging en gedrag

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees het hier.