Personal Coaching

Gelooft u in de waarde van vitaliteit?

Athleta Projecten gelooft in de waarde van een gezond en vitaal leven!

Iedereen wil zich gezond, energiek en gelukkig voelen. Toch worstelen veel mensen hiermee. Overgewicht en obesitas behoren tot de belangrijkste volksgezondheidsproblemen van dit moment. Vaak wordt er geprobeerd af te vallen met een dieet of via de sportschool. En dat is nu juist waar het probleem zit. Het is een aanpak die vaak niet langdurig werkt!!!!. Veel mensen geloven dat gezondheid en vitaliteit alleen bereikbaar is met veel sporten, dieet en gezonde voeding. Dat is onterecht!

DSCF0380Je hoeft geen sportfanaat te zijn! Vitaliteit is een leefstijl. Een basis om gezond te blijven, energiek te zijn. Het is een mix van voldoende beweging, gezonde voeding voldoende rust en slaap, niet roken en geen alcohol.

Het belang van ‘Vitaliteit’ is wetenschappelijk bewezen en heeft veel voordelen in het dagelijks leven. Je bent energiek en productief. Je presteert beter. Een gezonde leefstijl verminderd bovendien de kans op bepaalde levensbedreigende en chronische ziekten. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld beter concentreren en halen (ondanks de tijd die bewegen kost) betere resultaten op school.

Gezondheid en vitaliteit is voor iedereen anders. Bent u of uw naaste  op zoek naar een gezonde of vitale boost, maar lukt het niet om die start te maken. Athleta gaat met u de uitdaging aan.

Waarom Athleta?

DSCF0378Wij geloven niet in ‘even’ hard werken in de sportschool of een streng dieet volgen. Gezond leven is in onze ogen een leefstijl, een overtuiging! Niet voor een week, of enkele maanden maar voor de rest van je leven. Een een duurzame aanpak die u veel dagelijkse voordelen gaat opleveren.

Athleta gelooft dat u in staat bent uw leefstijl aan te passen met een planmatige en praktische werkwijze met als basis uw karakter, dagelijks ritme en behoeften. U bent het startpunt en Athleta stemt daar de aanpak op af en levert maatwerk op het gebied van voeding, beweging en gedrag

Mocht u meer willen weten kunt u telefonisch contact zoeken of een mail sturen. (zie contactgegevens)

Testimonials

Lisbeth Harteveld:

Als ik aan hannes denk, denk ik aan een ‘win-win’ situatie.
Ik heb hannes ooit benaderd om de uitdaging aan te gaan om weer fit en actief te worden.
In eerste instantie was ik sceptisch. zal het klikken? Zal hij mij op het niveau krijgen waar ik naar toe wilde?
Ik kwam uit een moeilijke situatie en moest weer helemaal opnieuw beginnen qua conditie.
langzaam aan voltrokken de trainingen en tijdens die trainingen kwamen bij mij ook veel emoties naar boven. soms had ik geen puf om te hardlopen maar hannes wist mij altijd te motiveren om mij van de bank af te trekken.
Naast het opbouwen van conditie kon ik ook mijn ei kwijt. Mijn woede en emotie, het maakte niet uit. Hannes bood naast de training ook een luisterend oor en gaf daar waar nodig adviezen over dergelijke zaken.
Ondanks de professionele begeleiding leerde ik Hannes te vertrouwen en ben mede dankzij hem uit een deel van een diep dal geklommen.

Door omstandigheden moest de training gestopt worden maar ik kan iedereen aanraden om door Hannes gecoacht te worden. Individueel of in groepsverband. het maakt niet uit hoe je er uit ziet of dat je een gebrek hebt. Hannes past zich aan aan jou niveau. En dat was precies wat ik nodig had.

Bedankt Hannes voor je inzet en bemoediging.

Ik hoop tot ziens! En heel veel succes in je verdere loopbaan. je bent zeer geschikt als mentor en coach!

Fokje Ritsma:

De afgelopen maanden ben ik bewust op zoek naar een actieve en energieke leefstijl en daarbij heb ik ondersteuning gezocht. Die ondersteuning heb ik gevonden bij Hannes. Samen hebben we in twee fases gewerkt aan mijn ambitie om mij fitter en energieker te voelen in het dagelijks leven. Ik wilde niet gaan sporten of zwaar gaan trainen, omdat die aanpak niet bij mij past. Een stapsgewijze verandering van mijn levensstijl met kleine aanpassingen is voor mij beter vol te houden en meer vanzelfsprekend.

De eerste fase duurde 3 maanden. Tijdens een intake gesprek hebben we mijn ambitie om mij energieker, vitaler en leniger te voelen, vertaald naar doelen. Hannes heeft mij adviezen gegeven om voldoende beweging in te bouwen in mijn dagritme. Bewegen moest natuurlijk en vanzelfsprekend worden. Vervolgens hadden we maandelijks contact over de voortgang van het traject. Met Hannes als coach op afstand, was het heerlijk om te voelen hoe snel ik vooruit ging, zonder het gevoel te hebben dat ik aan het trainen of aan het sporten was.

Na afloop van deze drie maanden had ik mijn doel om mij fitter en energieker te voelen bereikt en was ik klaar voor de volgende fase. Het doel was om met een wekelijkse training van een uur in de buitenlucht, de conditie verder te verbeteren. Dit onder directe begeleiding van Hannes. Ook deze aanpak heeft mij heel erg goed gedaan. Ik merkte wekelijks de vooruitgang in mijn conditie, terwijl ik tijdens het loopuurtje echt niet het gevoel had dat ik zwaar aan het trainen was. Hannes begeleidde mij met leuke afwisselende loopoefeningen, waarbij ik stap voor stap mijn grenzen verlegde. Ik vond het prima om me daarbij te laten leiden voor Hannes. Hij zorgt voor maatwerk en afwisseling.