Vitaal ondernemen

Vitaal Ondernemen; Een gezonde leefstijl voor werknemers, ondernemers en zelfstandige professionals.

Bedrijven 2Er wordt veel gesproken en geschreven over duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid van werknemers. Hoe kunt u vitaliteit laten werken voor uw organisatie en daarmee duurzaam succesvol zijn?

Onderzoek toont aan dat vitale, gezonde werknemers zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Vitale werknemers en ondernemers zijn productiever, effectiever, scherper en stressbestendiger. Bedrijfsmatig heeft een gezonde leefstijl een positief effect op ziekteverzuim en eventueel herstel.

Vitaliteit en gezonde leefstijl is dus van grote waarde. Toch krijgt vitaliteit en gezonde leefstijl vaak niet de verdiende aandacht. Door te investeren in vitaliteit en gezondheid bespaart een bedrijf kosten en veel negatieve energie. Gelooft u dat vitaliteit en gezondheid de basis is voor prestaties van uw bedrijf, dan gaat Athleta Projecten graag met u aan de slag.

Wat doen wij?

AtHleta:

AtHleta is het vitaliteitsconcept van Athleta Projecten. Een compleet en veelomvattende dienst, afgestemd op uw prioriteiten en wensen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Met beweegprogramma’s, vitaliteitsmetingen en beleidsondersteuning zorgen we samen voor een vitaliteitsimpuls van uw organisatie.

Review:

Philips Healthclub

Hannes heeft afgelopen jaar het HealthclubInCompany-team ontzettend verblijd met zijn komst! Hij heeft de aansturing en het projectmanagement van de Philips Healthclub in Drachten op zich genomen. En dat doet hij goed! Naast het aansturen van de trainers van de Healthclub, het contact onderhouden met de klant (Philips), neemt hij ook alle fitchecks met de deelnemers af en geeft hij de Bootcamp –en Crosstraining-lessen bij deze locatie.

Wij kunnen met een gerust hart Hannes onze locatie in Drachten laten draaien en kunnen dan ook  met recht zeggen bijzonder blij te zijn met deze ontzettende aanwinst!!

Sportieve groeten,

Jelle Rietveld namens HealthclubInCompany

Review:

Luimstra B.V. en Athleta Projecten vinden elkaar in Vitaliteit!

Luimstra BV uit Surhuizum doet onder andere aan loonwerk, transport en grondverzet. De medewerkers maken lange dagen, hebben drukke schema’s en krijgen in verhouding weinig beweging. Het risico op gezondheidsklachten op langere termijn liggen op de loer.
Luimstra BV is daarom met Athleta Projecten project begonnen aan het project ‘Vitaal Ondernemen’ Iedereen krijgt coaching op het gebied van Gezonde Leefstijl en Vitaliteit. Met hoogwaardige meetapparatuur krijgen medewerkers een vitaliteitsmeting met de Check Medical Sport en worden ze gemeten op spiermassa, vochtbalans. Aansluitend worden workshops en trainingen op locatie gegeven.
Luimstra doet dat niet alleen omdat ze het ziekteverzuim graag laag houdt. Ze wil dat collega’s ook op de langere termijn gezond blijven, genoeg energie hebben om na hun lange dagen nog actief te zijn en leuke dingen te doen met het gezin. Een juiste balans in leefstijl en gezondheid van mensen heeft voor iedereen veel voordelen. Investeer net als Luimstra ook in Vitaliteit. 

Bert en Alida Luimstra

Netwerken en bewegen:

Wat zou het toch goed zijn om al die zakenlunches en afspraken te koppelen aan een leuke, sportieve activiteit in de buitenlucht. Geen nood! Athleta Projecten heeft verschillende oplossingen voor uw situatie of wens.

Bedrijfsactiviteiten en Teambuilding

Wilt u samen met een aantal zakenpartners of als bedrijfsuitje een ‘Sportieve’ activiteit, waarbij gezelligheid en teambuilding wordt gecombineerd met actie en beweging! Athleta Projecten maakt het mogelijk voor u.

“Grab A Bike”

9619177_142b48699c_sDe combinatie tussen Netwerken en Bewegen voor ondernemers en Zelfstandig Professionals. Wilt u met een aantal zakenpartners eens wat anders en het belang van netwerken tegelijk combineren uw belang bij een gezond lijf en een gezonde geest. Grab a Bike geeft u de mogelijkheid om te netwerken in een mooie omgeving en vooraf ook nog eens actief kennis te maken met de mountainbike sport.

Introductiecursus “Grab A Bike”

895881358_e30315c43e_sHeeft u de smaak te pakken en een introductiecursus willen volgen met een aantal van uw zakenpartners, leidinggevenden, ed. Grab a Bike geeft ondernemers en zelfstandig professionals de mogelijkheid om zakelijke belangen te combineren met een uitdagende sportieve activiteit, in dit geval mountainbiken. Gedurende een aantal bijeenkomsten bent u wekelijks actief op de mountainbike en maakt kennis met de technieken en andere belangrijke aspecten als veiligheid.