Vitaal ondernemen

Vitaal Ondernemen; Een gezonde leefstijl voor werknemers, ondernemers en zelfstandige professionals.

Iedereen weet, als je meer beweegt voel je je beter. Athleta Projecten helpt uw medewerkers met een gericht vitaliteitsprogramma. Zodat uw organisatie duurzaam succesvol kan zijn.

De voordelen

Onderzoek toont aan dat vitale, gezonde werknemers zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Vitale werknemers en ondernemers zijn productiever, effectiever, scherper en stressbestendiger. Bedrijfsmatig heeft een gezonde leefstijl een positief effect op ziekteverzuim en eventueel herstel.

Vitaliteit en gezonde leefstijl is dus van grote waarde. Toch krijgt vitaliteit en gezonde leefstijl vaak niet de verdiende aandacht. Door te investeren in vitaliteit en gezondheid bespaart een bedrijf kosten en veel negatieve energie. Gelooft u dat vitaliteit en gezondheid de basis is voor prestaties van uw bedrijf, dan gaat Athleta Projecten graag met u aan de slag. 

Bedrijfsactiviteiten en Teambuilding

Wilt u samen met een aantal zakenpartners of als bedrijfsuitje een ‘Sportieve’ activiteit, waarbij gezelligheid en teambuilding wordt gecombineerd met actie en beweging! Athleta Projecten maakt het mogelijk voor u. Lees hier meer.