Omega 3 Visolie

Breng je lichaam in balans met omega 3 vetzuren van EQ Pure arctic Oil!

Wil je op eenvoudige wijze je gezondheid blijvend verbeteren? Breng je lichaam in balans met omega 3 vetzuren van EQ Pure arctic Oil!

Wat doen Omega 3 vetzuren

Je hebt dagelijks omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren nodig om gezond te blijven. Omega vetzuren werken uitsluitend optimaal als ze in de juiste verhouding in je lichaam aanwezig zijn. Onderzoek heeft bevestigd dat ons huidige Westerse dieet momenteel ongeveer 17 keer zoveel Omega-6 bevat als Omega-3.

Waarom de visolie van EQ Pure Arctic Oil

  • EQ Pure Arctic Oil is een zuivere visolie die MSC en CoC gecertificeerd is.
  • Afkomstig uit de Noordelijke IJszee en duurzaam gevangen
    https://vimeo.com/126960354.
  • Koud geperste, hoge kwaliteit, olijfolie toegevoegd (NYIOOC GOLD prijs).
  • Goedgekeurde gezondheidsclaims.
  • 100% natuurlijk, er zijn gegarandeerd geen synthetische additieven toegevoegd.

Achtergrond informatie

De belangrijkste essentiële vetzuren zijn twee families van vetten: de omega-3 en omega-6 vetzuren. De omega-3 vetzuren zit o.a. in vette vis, lijnzaadolie, walnootolie en de omega-6 zit vooral in plantaardige vetten en margarines. Er bestaat ook een omega-9 en die zit voornamelijk in olijfolie. Omega-3 helpt omega-6. Omega-3 stuurt omega-6 als het ware in de juiste richting zodat deze belangrijke processen in het lichaam kan ondersteunen.

Essentiële vetzuren zijn zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat alle functies van het lichaam, inclusief de hersenen, spieren, bloedsomloop, ademhaling, herstel en de huid werken zoals ze zouden moeten.

Uit onderzoek blijkt dat een onevenwichtige balans tussen omega-3 en omega-6-vetzuren verantwoordelijk is voor ontstekingen in het lijf die allerlei problemen veroorzaken zoals hart & vaatziekten, kanker, hoge bloeddruk, depressie, diabetes, artritis, astma, fibromyalgie en overgewicht.
Deze twee soorten vetten moeten namelijk strijden om dezelfde enzymen die ze omzetten in nuttige stoffen voor het lichaam. Teveel omega-6-vetten kan zelfs een belangrijke oorzaak zijn van allerlei stemmingen en gedragsstoornissen, ADHD bij kinderen.

Door de verhouding van omega-3 tot omega-6 vetten te verlagen naar een verhouding van 1:5 of lager zijn veel van de schadelijke effecten van een teveel aan omega-6 te keren.

Een van de meest effectieve en eenvoudige methodes om meer omega-3 vetzuren binnen te krijgen is door dagelijks vis te eten. Helaas wordt de meeste gekweekte vis tegenwoordig gevoerd met omega-6 vetzuren (plantaardige vetzuren), waardoor deze niet meer de verwachte hoeveelheid omega-3 leveren.

Meer informatie ontvangen over visolie van EQ Pure Arctic Oil ontvangen? Vul dan het contactformulier in.